Bouwmarkt

Raterink Bouwmarkt.

Iedere vakman weet dat goed gereedschap en goed materiaal het halve werk is. Voor de industrie, bouw, vakman, zzp'r en doe-het-zelver is Raterink dan ook een paradijs. U vindt er een compleet assortiment. Bent u zelf handig, dan doet u uw deel en Raterink de rest. Maar als u wilt kunt u alles ook aan de gespecialiseerde medewerkers van Raterink overlaten. Bij Raterink vindt u o.a. hout en plaatmateriaal voor binnen en buiten, binnen-zonwering, panelen, vloeren, schuifwanden en inloopkasten, verf, lijmen en kitten, bouwmaterialen, ijzerwaren, gereedschappen, machines en elektra. Natuurlijk zagen wij uw hout en plaatmateriaal ook op maat met onze professionele platen-en afkortzaagmachine. 

Gereedschappen zijn er van de bekende en betere merken. U zult niet snel een andere winkel vinden waar zoveel verschillende merken uit voorraad leverbaar zijn. Bovendien krijgt u bij Raterink op electrisch gereedschap 1 jaar extra garantie bovenop de fabrieksgarantie.

Tuinplezier begint bij Raterink Bouwmarkt. Met een mooie tuin ben je eigenlijk nooit klaar. En dat maakt tuinieren nou ook juist zo leuk. Ontspannen bezig zijn en tegelijkertijd iets moois creëren. Van een mooie tuin geniet je het hele jaar door. Het juiste tuingereedschap helpt je om dat plezier nog groter te maken. Raterink heeft daarom een uitgebreide collectie tuingereedschap. Maaiers, zowel hand, electrisch als benzine-aangedreven, snoeigereedschappen, diverse harken, strimmers, sproeisystemen en nog veel meer.

We zijn officieel dealer van diverse topmerken, waaronder Gardena, Wolf, HG, Flymo, Husgvarna, Freunde, Black & Decker en Hendrik Jan de Tuinman. Kom langs en laat u uitgebreid informeren door onze experts.

Kastruimte en opbergruimte is iets waar we eigenlijk nooit genoeg van hebben. Raterink tovert in ieder vertrek in huis met de ruimte en maakt met praktische en stijlvolle schuifwandsystemen ideale opbergplaatsen. Voor uw kleding, boeken, kinderspeelgoed en administratie. Maak van uw zolder weer een nette en overzichtelijke ruimte of bouw in uw slaapkamer een prachtige inloopkast. We meten professioneel en zorgvuldig de ruimte in en als u wilt bouwen we de complete kast ook voor u in. Flexibiliteit in optima forma dus..

Veilig wonen. Bescherm uw kostbare spullen tegen ongewenste bezoekers. Raterink heeft alle artikelen die nodig zijn om uw woning optimaal te beveiligen. U vindt er ook vakmensen die in het bezit zijn van het diploma "Preventieadviseur" en een uitgebreide kennis hebben van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dat betekent dat het advies dat u krijgt gebaseerd is op de normen waar ook de politie mee werkt. Het Certificaat Veilige Woning kan u ook nog eens een extra korting op uw inboedelverzekering opleveren! Vraag naar de brochure in de winkel.

Onze experts inspecteren vrijblijvend uw huis. U ontvangt dan een offerte waarbij u zelf kunt beslissen of u de veiligheidsartikelen zelf monteert of deze door onze buitendienst laat monteren.

De merken die u onder andere vindt bij Raterink Bouwmarkt:
Stanley de Luxe - Raffito - Metabo - Bosch  - Bison - Makita - Wolf - Gardena - Karcher - Altrex - Ferm - Black & Decker - Nemef - Jewe - Intersteel.

BEKIJK ONS NIEUWE TRENDPLEIN

IN DE BOUWMARKT!

Hier vind u een grote opstelling van hang-en sluitwerk, horren, schuif- en inloopkasten.

Kortom alles om het in uw huis behaaglijk en gemakkelijk te maken. Wij geven u graag in de bouwmarkt of op locatie vrijblijvend advies!

Raffito de nieuwe schuifwanden,

 stijldeuren en inloopkasten.

 

15% KORTING

kijk op onze website Raffito.com

voor Schuifdeuren, Kastinterieurs.

 Inbraakwerend Deur- en Raambeslag.

 Voor de complete collectie zie onze

 nieuwe Lockmasters wand in onze

 Enorm Bouwmarkt & IJzervakhandel!


Lockmasters, Uw veiligheid onze klus!

 

Klik op het Enorm Logo voor onze Enorm website en lage prijs acties en het brede assortiment.